neljapäev, 22. märts 2012

Ungeduld - Kannatamatus

Seit langem kein Projekt mehr fertiggestellt, da ich gleichzeitig an zwei Großen arbeite. Ich vermisse schon richtig das Baden eines fertigen Strickstückes, das anschließende Spannen und die Umwandlung, die ein Stück auf diesem Wege durchmacht.
Habe schon mehrmals überlegt, ob ich nicht zwischendurch was Kleines mache, um das wundervolle Gefühl des Fertigstellens zu erleben. Bin aber auf kein gutes Projekt gekommen. Vielleicht wäre jetzt der perfekte Zeitpunkt die zweite Socke mit Muhu-Mustern fertigzumachen.

Andererseits würde dies das Fertigstellen des im letzten Posting gezeigten Haapsalu Schals und des Pullovers weiter hinausschieben. Vom Pullover fehlen jetzt nur noch ein Ärmel und der Kragen. Und dann muss das Ganze natürlich auch noch zusammengenäht werden. Und mittlerweile ist der Frühling da und draußen waren's heute um die 17 Grad. Tjah, durch den Ärger mit meinem Arm und dem Ärmel ergab sich eine Verzögerung.
Hm, was geht am schnellsten, Pullover oder Socke?

Ma ei ole enam ammu tundnud naudingut ühe kudumistöö valmimisest. Koon ju hetkel kahte suurt asja korraga, kui ühest kõrini, siis nokitsen teise kallal. Tunnen tõsiselt puudust valmis kudumi pesemisest ja venitamisest, ning sellest imelisest muudatusest, mis selle käigus toimub.
Olen juba mitu korda kaalunud mini väikese projekti käsilevõtmist, et seda imelist naudingut tunda. Pole aga sobiva projekti üle komistanud. Äkki oleks õige aeg teine Muhu-mustriline sokk valmis kududa.

Teisalt lükkuks siis Haapsalu salli ja kampsuni valmimine veel kaugemale tulevikku. Kampsunist on puudu veel vaid üks varrukas ja krae, ning siis tuleks muidugi kogu värk veel ka kokku õmmelda. Vahepeal on muide kevad kätte jõudnud ja täna olid väljas 17 kraadi sooja. Mu käehäda ja varruka kudumisel tekkinud probleemid rikkusid plaani härra Knitterfreile kampsik veel sel talvel kanda anda.
Mis edeneb kiiremini, kamps või sokk?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar